Ziaja gyermek fogkrém rágógumi ízesítéssel 50 ml

Raktáron

Fluorid és tartósítószer mentes fogkrém rágógumi ízesítéssel 2 éves kortól 50 ml Fluorid mentes fogkrém a tejfogak, az első őrlőfogak és az új állandó fogak tisztításához. Természetes szilícium-dioxid tartalmának köszönhetően finoman tisztítja a fogakat.

1 001 Ft
egységár: 20,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887014409
Márka:Ziaja
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja gyermek fogkrém rágógumi ízesítéssel 50 ml Részletes leírás

Fluorid és tartósítószer mentes fogkrém rágógumi ízesítéssel
2 éves kortól
50 ml
Fluorid mentes fogkrém a tejfogak, az első őrlőfogak és az új állandó fogak tisztításához. Természetes szilícium-dioxid tartalmának köszönhetően finoman tisztítja a fogakat. Rágógumi ízesítése a gyermekeket rendszeres fogmosásra ösztönzi.

Fluorid- és tartósítószer mentes
Parabén mentes termék
Vegán termék
Használat: Borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és gyengéden dörzsölje át a fogak teljes felületét. 2 évnél fiatalabb gyermekek esetében szülői felügyelet szükséges! A gél lenyelése gyermekekre nem ártalmas.
Összetétel: Sorbitol, Aqua (Water), Glycerin, Hydrated Silica, PEG-8, Cellulose Gum, Panthenol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Aroma (Flavor), CI 16035 (FD&C Red No. 40).

A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mindezt versenyképes áron, magas minőségben, az egész családnak. A Ziaja elkötelezett a természetes összetevők mellett. Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékek. A termékeken nem végeznek állatkísérleteket.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.