Nincs termék a kosárban

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Leteszteltük, és tényleg bevált!

Mostanában sokat hallani a Holt-tenger jótékony hatásairól, ezért úgy döntöttünk, kicsit körbejárjuk a titokzatos természeti csodát és letesztelünk pár terméket. Az Ahava márkát választottuk, mert ez az egyik olyan kozmetikum, amely a legkomolyabban foglalkozik a Holt-tenger természeti kincseinek kutatásával, és a különböző fejlesztéseikkel mára igen komoly tudásra tettek szert.
Bővebben »

BB krémek tesztje

Ha megkérdeznénk, tízből kilenc nő biztosan tudná, mi is az a BB krém. Az elmúlt idők egyik legsikeresebb innovációja ez a krém, mert egyetlen tubus tartalmazza mindazt, ami arcunk egészségéhez és szépségéhez elengedhetetlen.  Ápol, hidratál, véd a káros sugaraktól, eltünteti a bőrhibákat és mostanra még sok-sok újítás követte az alap funkciókat. Azóta számtalan BB krém van már a piacon, (sőt, megjelent már a CC krém is) de mivel mindet lehetetlenség lenne bemutatni, mi most kiválasztottunk találomra 5 BB krémet, és megnéztük, mit tudnak.
Bővebben »

Mire jók a Holt-tengeri ásványok?

Az ókor óta az életerő, egészség és szépség forrásaként ismert Holt-tenger bővelkedik a természet megújuló erőiben. Ásványi anyagokban dús vize világszerte ismert gyógyító hatásáról. A Holt-tenger vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben.
Bővebben »

Aranykorát éli az ombre!

Forrás: Szépségbolt.hu 2012.11.06 Szűcs Adrienn- Hajas Szalon szakértője

 

 

A francia eredetű szó jelentése árnyék, árnyalás. Ez a trend beszivárgott a hajfestés, körömfestés, sőt még a lakberendezés területére is. Napszítta, színátmenetes hatást kelt, természetes, mégis izgalmas, elegáns, egyedi és az idén nagyon divatos.

Az ombre hajfestés lényege, hogy a hajtövektől a végekig egyre világosodik a haj, mintha nyaralás közben a nap kiszívta volna, vagy lenőtt volna a hajfestés. Nem kell feltétlenül a szőke árnyalataihoz ragaszkodni, vörös színnel is vadítóak lehetünk. Ajánlom mindenkinek, aki meg akar újulni, és valami újszerűre vágyik. Annak is ajánlott ez a technika, aki nem akarja sűrűn festeni a haját, unja már a szimpla melírt és persze még nem őszül. Merészebbek otthon is elkészíthetik!

A hírességek körében is tarol az ombre, a legnépszerűbb a természetes, melyben az alap a természetes árnyalatú barna, és a végek pedig ennek bármilyen világos árnyalatai (akár a szőkéig is világosítva).


természetes ombre


A vörös ombre már a bevállalósabbaknak lehet jó választás, többféle verzióban készíthető, barnával, szőkével kombinálva. De készíthető úgy is, hogy a teljes haj vörös, csak az árnyalatok világosodnak.  Mivel az ősz szinei idén a földszínek, a barna, a beige, a bordó és az avar színek, így a vörös ombre kiválóan harmonizálhat a sminkkel.


Vörös ombre


A legizgalmasabb pedig az extrém ombre, mely extravagáns külsőt kölcsönöz viselőjének, itt bátran használhatóak az élénk színek, mint a lila, zöld, kék vagy pink.   Extrém ombre

A körömdivatban is megjelenik az ombre, a színátmenetes körömfestés. A körmök végei sötétebbek,  majd a körömágy felé haladva világosodnak a színek. Lehet úgy is alkalmazni, hogy minden körömnek a kis újtól indulva egy árnyalattal sötétebb színt adunk, úgy, hogy a tónus megegyezik. A színek lehetnek a pink, kék, bordó, zöld vagy akár a szürke árnyalatai is. Egy fehér körömlakkal és egy színessel meg némi kézügyességgel tökéletes színátmenetes körmöket alkothatunk. A színeknek csak a fantáziánk szabhat határt!

És hogy mire van szükség? Jó minőségű hajfestékekre és egy kis türelemre!